Skórka pomarańczy w czekoladzie 100g - Doti
Opis
Skórka pomarańczy w czekoladzie
Wyśmienita, słodka przekąska dla wielbicieli tradycyjnych smaków. Paski skórki pomarańczowej w otoczce z wybornej czekolady deserowej. Wytwarzane ręcznie w niewielkiej manufakturze.
Skórka pomarańczy w czekoladzie deserowej to propozycja dla osób cieniących sobie jakość, niepowtarzalność smaku, szukających wyjątkowych upominków.
Propozycja łączenia smaków
Skórka pomarańczy w czekoladzie tworzy ciekawe połączenie smakowe z białą herbatą.
Skład
Kandyzowana skórka pomarańczy 53% (skórka pomarańczy, cukier, zagęszczony sok z cytryny), czekolada deserowa 46% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilina), substancje glazurujące: guma arabska, szelak. Czekolada: masa kakaowa minimum 43% z. Może zawierać orzeszki ziemne, inne orzechy oraz mleko. Produkt bezglutenowy.
Masa netto
100g
Wyprodukowano w Polsce
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna - 1761 kJ (419 kcal)
Tłuszcz - 14g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 8,5g
Węglowodany - 68g
w tym cukry - 61g
Białko - 1,8 g
Sól - 0 g