Jabłko w czekoladzie
Opis
Jabłko w czekoladzie
Kandyzowane kawałki polskich jabłek w deserowej czekoladzie.
Jabłka w czekoladzie są wytwarzane ręcznie w niewielkiej manufakturze. To propozycja dla osób cieniących sobie jakość, niepowtarzalność smaku, szukających wyjątkowych upominków.
Propozycja łączenia smaków
Te bardzo ciekawe w smaku czekoladki mogą okazać się jeszcze smaczniejsze z kawą z dodatkiem mleka lub z Oolong Milky.
Skład
Kandyzowany rabarbar 51% min. (rabarbar, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy z pszenicy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu, aromat), czekolada 48% min. (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator - lecytyna sojowa, aromat wanilina), substancja glazurująca: guma arabska, cukier, syrop glukozowy, szelak. Czekolada: zawartość masy kakaowej min. 43%.
Może zawierać orzeszki ziemne, inne orzechy oraz mleko.
Informacja o alergenach:
Masa netto
100g
Wyprodukowano w Polsce
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna - kJ ( kcal)
Tłuszcz - g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - g
Węglowodany - g
w tym cukry - g
Białko - g
Sól - g