Czekolada różowa ruby z migdałami i żurawiną
Opis
Czekolada różowa z migdałami i żurawiną 85g
Nowy czwarty rodzaj czekolady. Po czekoladach ciemnych, mlecznych i białych możemy się teraz cieszyć nowym smakiem czekolad rubinowych. Swój kolor i smak zawdzięczają różowym ziarnom kakao pochodzącym z Wybrzeża Kości Słoniowej. Czekolada różowa z dodatkiem prażonych migdałów i liofilizowanych owoców żurawiny.
Ręcznie robiona czekolada
Wyroby z Manufaktury Czekolady M. Pelczar to produkty wytwarzane z najwyższej jakości i świeżości składników. Czekolady produkowane są ręcznie według własnych, oryginalnych receptur, dzięki czemu są zawsze wyjątkowe i dopracowane. Te kompozycje smakowe na bazie prawdziwej czekolady z dodatkiem świeżych bakalii, przypraw i liofilizowanych owoców (pozbawionych jednie wody z zachowaniem walorów smakowych i zapachowych) trafiają w nawet najbardziej wymagające gusta konsumentów.
Składniki
(cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa , emulgator- lecytyna sojowa, kwas cytrynowy, naturalny aromat waniliowy), migdały prażone, żurawina liofilizowana. Masa kakaowa minimum 47,3%.
Waga netto:
85g
Wyprodukowano w Polsce
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna - 2300kJ/ 564kcal
Tłuszcze - 35,9g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 21,5g
Węglowodany - 49,7g
Cukry - 48,6g
Białko - 9,3g
Sól - 0,26g